Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за основен ремонт на двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за основен ремонт на двигателя

Здравеите колеги.Наскоро карах колата на маистор и ми каза 4е ми цапа свештите било заради гуми4ките на клапаните.Чудех се колко пари излиза това удоволствие, а и дали някои може да ми каже цена на сегменти и лагери за да си имам едно на ум като я откарам да я правят (знам ли какво оште щте излезе за правене).За двигателя е В6 турбо 2000куб.Благодаря предварително
    Alfa romeo GTV-V6 Turbo 202hp

Уха колега, дано не се стига до основен ремонт....За обикновен Туин Спарк 4 цилиндров е около 2000-2500лв според зависи...За В6 няма да е по-малко...така че...Ако пък решиш да сменяш и съединители, водни помпи, обслужване въобще като цяло ще се вкараш в голям филм и ще ти излезе доста солено...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Не плашете човека! зависи от много неща! ако сменяш само гумички и гарнитура няма да е много скъпо. вече ако стъпиш на основен ремонт зависи дали ще сменяш само сегменти или и бутала, лагери и т.н.
      най-добре отиди на преглед при някой от препоръчваните сервизи и хората ще ти кажат всичко. в техническия раздел има тема където да си зададеш въпросите директно на хората от сервиза.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аз проверих гумичките казаха ми по 1.40лв броиката което воб6те не е скъпо а за другите нешта просто питам не че се налага.просто съм на мнение 4е ако се прави не6то то да е като хората а нали знаете че винаги има оште не6та за правене ако не6то се е развалило ве4е.Просто съм лиубопитен какви пари са частите поне да съм приготвен финасово и ако се наложи да сменям направо всичко
        Alfa romeo GTV-V6 Turbo 202hp

Comment

гумичките наистина са около 20лв комплекта, не е много. Но си струва като се сменя да се почисти, изшлайфа или фрезова леглото.... все пак след години работа....

Реално труда и гарнитурата, която трябва да смениш по-скъпо ще излезе от самите гумички.
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Working...
          X